Featured MODEL LIFE

A Model Life, the Elizabeth Adedeji interview

Published by TOPNEWS

 

 

 

 

 

 

 

Welcome to this week’s ‘Model Life’.

And now for something a bit different, and not for the shy and retiring.

How does the thought of taking your clothes of in front of a room full of strangers appeal? Yes…? No…? Well, today’s contributor is brave enough to make a living out of it. Respect!

 

INTERVIEW CONDUCTED BY EKEMODE DAMILARE SEUN(Journalist)08146428423

 

 

Whilst it may not be the job for everyone, Elizabeth enthusiasm for her work comes across strongly in this interview. It is so refreshing to hear from someone who clearly loves their job. Thank you, Elizabeth, for your fabulous contribution.

 

 

 

 

This girl  signed with the major agencies, booking the major jobs. Whether they are fresh from a stellar show season, have caught the eye of one the industry’s key players, or booked an international campaign, these new models are on their way up in the world.

Last Year was the year the  supermodel made a comeback. ELIZABETH ADEDEJI is now on a first basis with the majority of the world, and you will be hard-pressed to find a fashion show or major campaign these lady aren’t cast in. But while the fierce duo definitely reign supreme, there are lesser known models waiting for their time to shine and no we aren’t talking ELIZABETH ADEDEJI just like those girls, they too have the look, the covetable wardrobe and even the impressive resume .

 

Now all she need is your support. Look through for some fresh faces you will wan to follow t

his fashion week and learn her name before she rise to the top.

This girl is totally on the rise. this could be the year she breaks out on her own

 

Name: Elizabeth Adedeji

Nationality: Nigerian
Current location: Jos,Plateau state

 

 

1) Tell us about yourself?
Ans: Well am a model, an entrepreneur and a Certified National Accountant. I  graduated from the university of Jos Plateau state. I was born on the 1st of October and I speak Hausa also.

 

2) How do you get into modelling?

Ans:Wow ok , I would have to thank my older sister for this one Cuz she was actually the person that gave me my first break into the modeling world when I was 19. She purchased the form  for Miss university of Jos for me back then in school and I won the crown .

 

3) What is your workout routine like?

Ans: Before I start my workouts, I do warmups like jump rope. Then I get down to business. First, I do 20 squats, 10 push ups , 15-20 seconds planks, 10 bicycle crunches, 10 sit ups,  10 donkey kicks. I increase them as time goes on and I do this 2-3times a week .

 

4) Have you amped up your fitness routine for the casting?

ANs:I have
5) How did you decompress fashion month?
Had a ladies night out with my girl friends.
6) Who are your favourite designers?
Ans: Wow lol ok I have a thousand and one but I’ll mention a few: Mai Atafo, DEAT (Ejiro Amos Tafiri’s Diffusion line), Deola Sagoe ( I have loved her since when i was little), Zara, H&M,Topshop, Louis Vuitton and Tubo (Sandra Tubobereni)

 

 

7) How would you describe your personal style?

Ans: Using one word I’ll say simple
8) What’s your favourite place to shop?
Ans: Jos has limited shopping spots unlike Ibadan where i know i would have varieties of options to pick from. When am in Jos I shop at Razor sharp ( a very big boutique that has made a name for themselves plus they sell quality items ), any nice boutique or I shop online . Although am still yet to find a cool place to shop at Ibadan lol am opened to opinions tho.

 

9) What are some of your favourite brands?

Ans: Out of the hundreds i have in my head  I’ll go with this:  Topshop, Zara, H&M,Louis Vuitton, Mai Atafo, DEAT (Ejiro Amos Tafiri’s Diffusion line), House of Deola Sagoe and Tubo ( Sandra Tubobereni) and anything that looks nice.
10) What was your Last major purchase?
Ans: A Zara basic collection wedge foot wear.

 

 

 

 

THANK YOU QUEEN ELIZABETH FOR YOUR TIME WITH TOPNEWS (EKEMODE DAMILARE SEUN)

 

 

 

 

                       THANKS FOR VISITING OUR BLOG.YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

                                                        YOU CAN FOLLOW US ON INSTAGRAM

                                                                                 360tunez_com

360TUNEZ BLOG WELCOMES SMILES IN ALL SHAPES AND SIZES.IF YOU WOULD LIKE TO SHOW OFF YOUR SMILES,FIGURE,SENSE OF STYLE OR YOU SIMPLY ENJOY BEING IN FRONT OF THE CAMERA .APPLY FOR THE MODEL OF THE WEEK .SEND TWO RECENT PHOTOS,YOUR FULLNAME,HOMETOWN,AGE AND PHONE NUMBER TO ANY OF OUR AGENTS ACROSS AFRICA:

UNCLEBLESS (GHANA) – +233543067703(WHATSAPP NUMBER AND CALL ONLY)

SEUN JOSEPH(NIGERIA) – +2348146428423

MESSAGES US ON OUR MAIL @ [email protected]

 

About the author

TOPNEWS

Topnews Seun Joseph Ekemode is an Associate Hub Editor at 360tunez. He is a new media enthusiast, who also loves exploring and sharing about leadership, and the enormous power that lies in the human mind.

Email: [email protected]

Also Blogger | Entrepreneur | Trader | IT Consultant | Developer | Internet Marketer

Do you ever witness news or have a story that should be featured on 360tunez Nigeria?
Submit your stories, pictures and videos to us now via WhatsApp: +2348146428423, Social Media @360tunez: #360tunezEyewitness & DM or Email: [email protected] for0 More information here.

Drop a comment